tirsdag den 18. oktober 2016



Bogen ”INTRODUKTION TIL REGNSKAB” er ikke en bog beregnet til uddannelse af professionelle bogholdere og revisorer. Den er skrevet for alle, som skal i gang med at arbejde med bogføring og regnskaber.

Mange stifter i dag virksomhed eller selskab, og vælger selv at stå for bogføring og regnskab. Desværre finder skat fejl i omkring halvdelen af alle nystartedes regnskaber, og dermed er der et tydeligt behov for, at langt flere sætter sig ind i det helt grundlæggende omkring den daglige bogføring, og regnskabet.

Bogen er ikke tilegnet noget specielt regnskabsprogram, men giver tværtimod introduktionen, så den kan bruges uafhængigt af valg af regnskabsprogram. Den understøtter dog samtidigt, de mange nye regnskabsprogrammer, med deres relativt enkle bogføring ved hjælp af simple "køb/salg" knapper.

Bogen har en let forståelig forklaring på forskellen mellem status og drift, og debet og kredit, og hvornår man bruger hvad.

I slutningen gennemgås regnskabsmæssige nøgletal. Denne gennemgang vil sætte læseren i stand til, at analysere eget regnskab, såvel som til langt bedre at kunne forstå konkurrenter og andres regnskaber. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar