onsdag den 12. oktober 2016


                             ApS - Anpartsselskab - klik for billede for køb på forlaget SAXO

Bogen ”ApS” med alt fra stiftelse til evt. salg eller lukning, bygger på en lang række af de mange spørgsmål som iværksættere og ejere stiller, i fora og mange forskellige steder på internettet.

Bogen gennemgår alt det, som enhver der skal stifte et nyt anpartsselskab, eller allerede driver et ApS bør vide. Lige fra stiftelse i alle detaljer, skat, moms, lovpligtige forhold, forholdet til banken, holdingselskaber, vigtige huskelister og inspiration. Alt holdt i et let forståeligt sprog.

Der er også medtaget en lang række overvejelser inden stiftelsen. Skal jeg måske i virkeligheden drive projektet i personlig virksomhed, eller er IVS med kun 1 krone i kapitalkrav svaret på mine drømme.

Bogen er skrevet, så den er egnet, både for alle som overvejer at stifte selskab, og for de mange som allerede er etablerede, men kan føle sig usikre i ”junglen”

Forfatteren er kendt for sin rådgivning på en lang række fora, og tager derfor også udgangspunkt, i netop de mange problematikker som dukker op i virkeligheden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar