torsdag den 5. januar 2023

6 iværksætterbøger


6 iværksætterbøger er det blevet til. I det omfang der er nyheder nok til det, så er de fornyet ofte i 2. og 3. udgaver for alle de, som omfatter emner, hvor der er nye regler eller nye satser.


Alle bøgerne er skrevet til iværksættere og selvstændige. Både de som VIL i gang og de som ER i gang, og alle er holdt i et letlæst sprog.

Du vælger de bøger der passer dels til din firmaform, selskab eller personlig virksomhed, dels det emne du godt vil vide mere om.

De bygger i høj grad på min rådgivning på sociale fora, hvorfra jeg kender de spørgsmål, som oftest går igen i iværksættermiljøet.

E bøgerne i PDF eller E-pub, har ofte indholdsfortegnelser, hvor man kan klikke sig videre til emnet. Både de, og paperback bøgerne er velegnede til fuld hyggelig og opbyggelig læsning inden en start, eller/og - som opslagsværker, hver gang der opstår behov.

I linkene herunder kan du generelt se indholdsfortegnelse m.m., inden du bestemmer, om de er noget for dig. Du kan roligt klikke og se, om det er noget for dig:

 ”START-UP" Komplet iværksætter ”bibel” – Lækker inspirerende hardcover bog med alle former for virksomhed, IVS + ApS og masser af inspirerende materiale at kaste sig over, og siden som uundværligt opslagsværk

"Grundbog til dig der vil være selvstændig". E-pub bog med ALT det grundliggende skrevet let fatteligt for dig der vil være selvstændig - for alle virksomhedsformer - stiftelse og hele driften

”Introduktion Til REGNSKAB” – en begynderbog om regnskab og bogføring - til dig der vil bogføre selv eller, forstå dit regnskab bedre når du taler med bogholder eller revisor.

”Fradrag” Generelt om regler og praksis i fradrag + mere end 70 alfabetisk ordnede fradrag for firmaer, noget alt for mange mister penge på.

"ApS" Alt om anpartsselskaber


”Personlig virksomhed” Om at stifte og drive enkeltmandsvirksomhed, PMV eller I/S - fra stiftelse, via beskatning af din indtægt, moms og alt hvad du som udgangspunkt skal forstå

Besøg mig evt også på gratis blog www.johnhannover.com med masser af viden samt min Iværksætter
Facebook


Ingen kommentarer:

Send en kommentar