mandag den 23. september 2019

8 bøger er det blevet til


8 iværksætterbøger er det blevet til. I det omfang der er nyheder nok til det, så er de fornyet ofte i 2. og 3. udgaver for alle de, som omfatter emner, hvor der er nye regler eller nye satser.

Alle bøgerne er skrevet til iværksættere og selvstændige. Både de som VIL igang og de som ER i gang, og alle er holdt i et letlæst sprog.

Du vælger de bøger der passer dels til din firmaform, selskab eller personlig virksomhed, dels det emne du godt vil vide mere om.

De bygger i høj grad på min rådgivning på sociale fora, hvorfra jeg kender de spørgsmål, som oftest går igen i iværksættermiljøet.

E bøgerne i PDF eller E-pub, har ofte indholdsfortegnelser, hvor man kan klikke sig videre til emnet. Både de, og paperback bøgerne er velegnede til fuld hyggelig og opbyggelig læsning inden en start, eller/og - som opslagsværker, hver gang der opstår behov.

I linkene herunder kan du generelt se indholdsfortegnelse m.m., inden du bestemmer, om de er noget for dig.


STARTUP - NY ANDEN UDGAVE Den bredest dækkende af dem alle. Uanset personlig virksomhed eller selskab. Tager dig hele turen rundt i alle de overvejelser du kan gå med, inden en opstart. 
Både som lækker paperback og som E-Pub til alle former for boglæsere.

FRADRAG 2022Naturligvis også med 2020 tal. Skatteregler og praksis og mere end 70 helt konkret fradrag for dig med eget firma.

ApS - Alt om anpartsselskaber - stiftelsen, skat, moms, regnskab - dækker det hele.

PERSONLIG VIRKSOMHED Bogen om Enkeltmandsvirksomhed, PMV (uden moms) og I/S, med skat, moms og en masse vigtig viden.

Introduktion til REGNSKAB - For alle der vil forstå regnskab og bogføring. De svære begreber gjort forståeligt. Masser af  læsning, der gør bogføring let, uanset program

GRUNDBOG FOR DIG DER VIL VÆRE IVÆRKSÆTTER Sidstnævnte skrevet i E-Pub formatet til alle boglæsere, tablets og smartphones -. dækker alt det en ny iværksætter skal vide. Beskrevet så det er forståeligt for alle, der vil i gang som iværksættere.

Jeg vil være SELVSTÆNDIG om personlig virksomhed, PMV, I/S og selskaberne IVS og ApS

IVS  IVS kan ikke længere stiftes, så alt andet lig, vælg ApS bogen som har det du behøver for de nye IVS regler. Bogen her dækker naturligvis IVS mere specifikt, men jeg vil mene du får mere glæde af ApS bogen.

Rigtig god læsning til jer alle.


Følg mig også gerne gratis på  Facebook råd og  Google business og MIN BLOG



Ingen kommentarer:

Send en kommentar