tirsdag den 13. november 2018

Personlig virksomhed


Bogen "Personlig virksomhed" findes både som PDF E-bog, letlæst på tablets og computer - og som paperback.

Den fulde titel er  Personlig virksomhed, Enkeltmands virksomhed, PMV og I/S, og den viser, at den dække alle former for personlig virksomhed.

Den er beregnet både for de, som stifter ny virksomhed men også alle de som allerede driver personlig virksomhed, men føler behov for ny viden.

Personlig virksomhed er uhyre let at stifte, og de formelle krav er langt lempeligere end kravene til selskaber. Der er ingen egentlige direkte faste udgifter forbundet med at drive personlig virksomhed.

Personlig virksomhed byder i dag i princip på 3 muligheder, nemlig Personlig Mindre virksomhed (PMV) uden moms, Enkeltmandsvirksomhed som den langt mest almindelige -  med moms eller lønsumsregistrering og endeligt Interessentskab – eller I/S som er personlig virksomhed med flere ejere.

Alle de tre ”former” er omhyggeligt gennemgået.

Forfatteren forsøger i bogen at fremhæve de væsentlige fordele og ulemper ved at drive sit firma i personlig selskabsform, og kommer hele vejen rundt om stiftelse, regnskabs-krav og meget andet, helt frem til en eventuel lukning af en virksomhed.

Der er også værdifulde huskelister, så man ikke overraskes over krav, ligesom indholdsfortegnelsen gør bogen let at anvende som opslagsværk.


Bogen er søgt holdt i et let sprog, der skal gøre det muligt, også uden større forhåndsviden, her at få den nødvendige viden omkring personlig virksomhed.

I kan lige få indholdsfortegnelsen fra paperback version, men e-bogen har samme indhold, blot flere sider grundet formatet.


Bogen er blandt de meget solgte erhvervsbøger hos SAXO Her LINK TIL DIREKTE VALG - EBOG ELLER PAPERBACK OG KØB HOS SAXO

Ingen kommentarer:

Send en kommentar