tirsdag den 18. oktober 2016


START-UP er skrevet for at give alle iværksættere den ultimative bog med svar på alt det basale iværksættere pusler med.

Bogen dækker bredt alle former for virksomhed: Personlig Mindre Virksomhed PMV, Enkeltmandsvirksomhed og Interessentskab I/S – og de to mest brugte selskabsformer; Iværksætterselskab IVS og Anpartsselskab ApS.

Forfatteren har stor erfaring som leder på øverste niveau i en lang række danske og internationale virksomheder. I dag fungerer han som senior advisor i forhold til en række virksomheder, ligesom han bredt rådgiver unge som ældre iværksættere på en lang række fora.

START-UP er først og fremmest tænkt som et praktisk arbejdsredskab.

Emnerne dækker et bredt spektrum inden for iværksætteri. Bogen kommer blandt andet ind på stofområder som; Regler for personer under 18, Stiftelse i alle former, SKAT, Moms, Forretningsplan, Budget og alt det andet, som en iværksætter ofte vil møde i sin hverdag.


Bogen er derfor velegnet både som hyggelæsning, forberedelse inden det store spring, og som opslagsbog for iværksættere der allerede er godt i gang med forretningseventyret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar